Eigen advocatenkantoor beginnen en met andere collega’s om je heen?

Het kantoor zoekt (ervaren) juridische toppers die het verschil maken!

Het kantoor bedient meerdere rechtsgebieden en is informeel, laagdrempelig en werkt juridisch doortastend. Hofstaete Advocatuur kenmerkt zich tevens enerzijds door een pragmatische en klantvriendelijke aanpak, anderzijds door een concurrerende prijs. Hofstaete Advocatuur heeft zich door de jaren heen een stabiele positie kunnen verweven.

Het kantoor heeft de ambitie om sterk uit te breiden. Hofstaete Advocatuur wil namelijk een kantoor zijn met meerdere disciplines, zodat onze cliënten met slechts één aanspreekpunt voor al zijn juridische problemen terecht kan. Hofstaete Advocatuur is dan ook op zoek naar (ervaren) advocaten die zich bij ons willen aansluiten. Het kantoor streeft ernaar om een hecht team van advocaten te vormen dat tevens, naast een goede omzet genereren, aspecten als voldoening en plezier in het werk minstens zo belangrijk vindt. Hierbij zal niet met ellebogen worden gewerkt, maar ligt de focus op teamwork. Zelfstandigheid blijft echter hierbij hoog in het vaandel staan daar er geen sprake is van hiërarchie. Uitgangspunt is dat het kantoor geen bonus/targetcultuur kent en dat collega’s niet van elkaar weten wat zij individueel verdienen, zodat ook geen sprake kan zijn van interne competitie. Dus veel vrijheid en zelfstandigheid!

Advocaten die thans in loondienst zijn en graag voor zichzelf willen beginnen, zijn ook uitgenodigd om te reageren. Ook rechtsgebieden die het kantoor nog niet vertegenwoordigd zien wij als een meerwaarde.

De samenwerking vindt plaats op basis van een overeenkomst waarbij Hofstaete Advocatuur hierbij als gemeenschappelijk label wordt gehanteerd. De vestiging van uw kantoor biedt u de mogelijkheid om tegen een vast huurbedrag van €800,00 per maand en onder zeer flexibele voorwaarden (zoals met tussentijdse ontbindingsclausule) bij het kantoor aan te sluiten. Het pand aan de Bezuidenhoutseweg 50 fungeert als centrale kantoorlocatie. Hier staan alle denkbare faciliteiten, zoals  bespreekkamer, internet, fax, telefoon, wachtkamer, eigen ruime werkkamer, briefpapier, kantoormeubilair etc., die u als advocaat nodig heeft tot uw beschikking.

Wilt u zich aansluiten bij een gevestigd merk en wilt u werken op één van de meest aansprekende locaties van Den Haag? Neem dan voor een kennismaking contact op met mevrouw mr. S. Roble-van Deursen: e-mail: info@hofstaete-advocatuur.nl

Reacties op deze oproep worden strikt vertrouwelijk behandeld.