Onze rechtsgebieden

Heeft u een uitkering, zoals WW, WIA, Bijstand of bijvoorbeeld Ziektewet? En is uw uitkering ineens stopgezet of wordt er geld teruggevorderd? Onze sociaal zekerheidsrecht advocaat helpt u.

Heeft u problemen met uw PGB? Of heeft u een verschil van inzicht met de gemeente over uw aanvraag voor hulp? De gezondheidsrecht advocaat  van Hofstaete is u graag van dienst.

Nederland hanteert een restrictief toelatingsbeleid. Dit betekent dat u al snel een advocaat nodig heeft als u bijvoorbeeld uw partner en/of kinderen wilt laten overkomen.  Hofstaete beschikt over ervaren vreemdelingenrecht advocaten.

Bent u ambtenaar en heeft u een arbeidsconflict? Voor u gelden speciale regels. Ligt er al een ontslagbesluit? Dan is het belangrijk dat u tijdig contact met ons opneemt.

Heeft u te maken met een overheidsbesluit dat in uw ogen onjuist is? Samen met u beoordelen wij wat de mogelijkheden en kansen zijn om deze beslissing te laten vernietigen. Neem contact op met onze bestuursrecht advocaat.

Heeft u een arbeidsconflict met uw werkgever? Hofstaete advocatenkantoor is ervaren en kundig op het gebied van arbeidsrecht.