Tarieven en gefinancierde rechtsbijstand

Onze tarieven

Onze tarieven variëren afhankelijk van de aard en verwachte duur van de zaak. Concreet betekent dit dat wij u na evaluatie van het intakegesprek een vrijblijvend aanbod doen. Meestal zal het aanbod op urenbasis zijn. Voor specifieke zaken zijn vaste prijzen bespreekbaar. We vinden het belangrijk dat u zich gesteund voelt.

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, waarvan de interne klachtenregeling onderdeel van uitmaakt.

Gefinancierde rechtsbijstand

Heeft u een laag inkomen en laag vermogen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand. Meer informatie over de normbedragen kunt u lezen op www.rechtsbijstand.nl. Als u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand, dan betaalt u altijd een eigen bijdrage aan ons. De hoogte van deze bijdrage is afhankelijk van uw inkomen en in het zogenaamde peiljaar. Daarnaast is de aard van de zaak bepalend. Neem bij het intakegesprek uw laatste belastingaangifte mee. Hebben zich grote veranderingen voorgedaan in uw inkomenssituatie? Laat het ons weten.

“Een advocaat betalen is zelden fijn. We realiseren ons dat. U heeft tenslotte niet gevraagd om deze situatie. Daarom doen we ons uiterste best om voor u de financiële gevolgen zo gering mogelijk te houden.”

High Trust